Geen producten (0)

Van origine zijn wij een kleinschalige onderneming die zich vanuit het Waddeneiland Texel richtte op de verkoop van (handgemaakte) souvenirs. Door ons – naast de verkoop van traditionele eilandsouvenirs – te specialiseren in het produceren en verkopen van vlinders, hebben wij ons weten te onderscheiden binnen het brede landschap van souvenirwinkels dat Texel karakteriseert.

Al in den beginne wisten onze vlinders menig klant te bekoren. Niet alleen vormden ze een prettige afwisseling op de vele vuurtorens en schapen die toeristen doorgaans aantroffen tijdens het shoppen; ook bleek het gevleugelde insect een schitterend wandversiersel te zijn dat op geen enkel huis misstaat. In korte tijd groeiden onze vlinders uit tot een zeer gewild product en werd het dier hét kenmerk van onze winkel.

De afgelopen twaalf jaar hebben onze vlinders al vele huizen van een fraai tintje mogen voorzien. Wij hebben op onze beurt talloze tevreden klanten over de vloer gehad. Met name om die reden hebben wij onze winkel uitgebreid, alsmede ons aanbod, dat zodoende nog beter aan kan sluiten op de wensen van de klant.


Recentelijk hebben wij onze activiteiten uitgebreid naar het internet. Middels een digitale variant van onze winkel bieden wij allerhande handgemaakte producten aan. Naast onze eigen vlinders, treft u hier ook verscheidene andere even ambachtelijke als unieke producten aan. Wij wensen u alvast veel winkelplezier!

Vanzelfsprekend kunt u ons ook nog altijd in de fysieke winkel bezoeken. We zijn gevestigd op Kikkertstraat 25, in De Cocksdorp op Texel.